Dit is KHABBAZ

KHABBAZ-online is de plek waar je de culturele makers in héél Alphen aan den Rijn kunt vinden, en alles rondom kunst en cultuur gebundeld is.

Op Cultuurplatform KHABBAZ komen de culturele makers en organisatoren samen om uit te wisselen, zich te ontwikkelen en projecten af te stemmen. Zo bundelen we krachten en zetten kunst en cultuur hier sterker op de kaart! KHABBAZ wil het eigen karakter van dorp en stad in de gemeente versterken. Door samenwerking en bijzondere programma's op verrassende plekken, binnen en buiten. Want KHABBAZ wil kunst en cultuur verbinden met alle bewoners, jong en oud, met diverse culturele of sociale achtergronden, gender en mensen met een beperking.

KHABBAZ is er niet alleen voor cultuurmakers, maar ook voor de inwoners van Alphen aan den Rijn. Want op deze website vind je een totaaloverzicht van al het culturele aanbod in de gemeente. Of je je nu wilt aansluiten bij een toneelgroep, fotoclub of koor, of je bent op zoek naar een kunstzinnige hobby; KHABBAZ is dé plek om je te oriënteren.

Onze doelen
> KHABBAZ streeft naar meer samenwerking. Onderling tussen de leden en met andere partners in de gemeente Alphen aan den Rijn.
> KHABBAZ stimuleert kennisdeling en ontwikkeling.
> KHABBAZ wil expliciet kunst & cultuur op de kaart zetten in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2021

Relevante links

Buitenkunst

Cultuurmakelaar

De cultuurmakelaar is de spin in het web. Zij verbindt, faciliteert en ondersteunt culturele makers. Ze spot kansen voor kunst en cultuur om nieuwe ontwikkelingen en broedplekken te initiëren.

Heb je vragen, ideeën, wil je vermeld worden op de website of wil je gewoon kennismaken. Neem contact op!

Elke donderdagmiddag van 14 tot 16 uur houdt de cultuurmakelaar spreekuur om makers te ondersteunen bij individuele vragen. Zoals over projectontwikkeling, hulp bij vergunningen, fondswerving en cultureel ondernemerschap. De locatie van het spreekuur is bij Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen Centrum (Nisje 1) en in Boskoop. Laat van tevoren even weten wanneer je komt.

Kom in contact
Kristien van den Oever
cultuurmakelaar@khabbaz.nl

Copyright 2023 © KHABBAZ