Naar overzicht

Parkvilla

Parkvilla staat voor talentontwikkeling en verbinding van mensen door het faciliteren van kunst en cultuur. Cultuureducatie op school, het filmhuis, theater en het organiseren van creatieve cursussen zijn hiervoor de pijlers.

Culturele ontmoetingsplek

Parkvilla streeft naar een optimale synergie tussen alle disciplines en blijft zich inzetten om de huidige bezoekers aan zich te binden en zoekt doorlopend  naar nieuw publiek. Daarnaast zet Parkvilla zich in om ook de mensen te bereiken die niet automatisch in aanraking komen met kunst en cultuur. De pijlers van Parkvilla:

  • Filmhuis met wekelijks wisselende kwaliteitsfilms.
  • Theater een bijzonder aanbod van muziek, cabaret, toneel, colleges en familievoorstellingen.
  • Cursussen. Meer dan 80 creatieve cursussen voor alle leeftijden onder leiding van ervaren en inspirerende vakdocenten.
  • Cultuureducatie. Regulier én bijzonder cursusaanbod in de kunstdisciplines beeldend, dans en theater. Daarnaast organiseren wij Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in het primair onderwijs en cultuurprojecten in het kader van BOOST.

Meedoen is vanzelfsprekend bij Parkvilla, er wordt niet in drempels en moeilijkheden gedacht, maar in verbinden en passie. Voor iedereen is het van groot belang om talenten te ontwikkelen. Wie ontdekt dat hij vaardigheden heeft en ook leert te gebruiken, krijgt een springplank om het leven meer in eigen hand te nemen en bij te dragen aan een mooiere samenleving. Gelegen in een historisch pand is Parkvilla een aantrekkelijke culturele ontmoetingsplek en kernvoorziening voor iedereen!

Copyright 2023 © KHABBAZ