Naar overzicht

Lianne Loos

Ze zingt. Ze danst. Ze acteert. Ze creëert. Ze groeit. Ze voelt. Ze geeft door. Ze houdt vast. Ze wil zien. En gezien worden.

De Alphense Lianne Loos is in 2018 afgestudeerd aan de musicalopleiding van het Koninklijk Conservatorium Brussel. Na haar studie is ze terug gekomen naar Alphen a/d Rijn en heeft ze zich verder ontwikkeld tot theatermaker en musicaldocent.

Als musicaldocent geeft ze les in de 3 disciplines: zang, dans en spel. Ze is al 3 jaar verbonden als musicaldocent bij het Jeugdtheaterhuis. Ze geeft de peutermuzieklessen bij de Nieuwe Muziekschool Alphen. Ook geeft ze, vanuit CMK, musical en muzieklessen op basisscholen in de regio’s Alphen a/d Rijn en Bodegraven. En begeleid ze jongeren die willen doorstromen naar een theater vakopleiding.

Als regisseur heeft ze verschillende voorstellingen geregisseerd voor Productiehuis Alphen, waaronder: ‘Haar Naam Was Sarah’ en ‘Bijna Kerst’.

Lianne is een jonge, creatieve theatermaker die zowel zichzelf als de mensen waarmee ze werkt wilt blijven uitdagen en ontwikkelen.

Copyright 2023 © KHABBAZ