Naar overzicht

Jeugdtheaterhuis

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden. Maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken. Dat doet zij door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst-educatieve projecten. De lessen van het Jeugdtheaterhuis worden in Alphen aan den Rijn gegeven in Parkvilla, Cornelis Geellaan 2. Daarnaast is het Jeugdtheaterhuis actief in Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek, Leiden en Maassluis.

Ieder seizoen is er een uitgebreid aanbod met Theater- en Musicallessen voor iedereen van 4 tot 21 jaar.

Copyright 2023 © KHABBAZ