Naar overzicht

Castellum

Met de twee goed geoutilleerde theaterzalen en drie bioscoopzalen is Castellum een gastvrij huis waar podiumkunsten, muziek en film worden aangeboden aan een divers publiek.

Een huis waar makers en liefhebbers van deze kunsten elkaar treffen in de meest optimale omstandigheden. Een huis waar zowel passief als actief van al dat moois wordt genoten, want niet alleen grote namen uit de theater- en muziekwereld weten hun weg naar onze podia te vinden. Jaarlijks vinden in het gebouw optredens plaats van muziekverenigingen, koren, bandjes en dansscholen uit de wijde regio. 

 Castellum staat midden in de samenleving van de gemeente Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat initiatieven niet binnen de vier muren van het gebouw blijven. Castellum zoekt altijd naar verbinding met de inwoners, andere partijen in de stad en lokale initiatieven zoals de jaarvergadering van de VOA, de Korendag, de Jaarmarkt, Theater na de Dam en de 20 van Alphen vinden er een warm welkom. Wilt u een activiteit in Castellum organiseren? Wij denken graag mee over de juiste invulling.

Copyright 2023 © KHABBAZ