Naar overzicht

Zangstudio Pauline

Zangstudio Pauline is dé plek in Alphen aan den Rijn en omstreken voor zangles en zangworkshops. Dit alles gegeven door een professionele en geschoolde zangdocente!

Bij Zangstudio Pauline worden er naast privé- en duo-zanglessen ook groepszanglessen voor kinderen en tieners gegeven. De zanglessen zijn geschikt voor beginners tot en met gevorderden en worden aangepast aan de wensen van de leerling. We werken aan gezond stemgebruik en verbeteren en versterken je stem, en er wordt ook aan tekstinterpretatie en improvisatie gewerkt.

De zanglessen zijn ook zeer geschikt als voorbereiding voor het conservatorium, andere muziekopleidingen en audities. Pauline is professioneel zangeres/zangdocente/koordirigente.

Na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam heeft ze jarenlange ervaring als uitvoerend zangeres opgedaan en heeft ze als zangcoach aan honderden leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omstreken lesgegeven. Pauline heeft haar eigen persoonlijke lesmethode ontwikkeld en gebruikt hierbij het beste uit Complete Vocal Technique (CVT) en Estill Voice Training System (EVTS). Ze geeft met veel passie en plezier zangles aan jong en oud, aan beginners en gevorderden en aan haar koren; Popkoor Vocalize Alphen a/d Rijn en Popkoor Vocalize Leiden.

Copyright 2023 © KHABBAZ