Naar overzicht

Pianiste Josje Goudswaard

Josje Goudswaard heeft een bloeiende pianoles-praktijk, is uitvoerend pianiste en componeert onder internationale pseudoniem Donna Verdell nieuwe muziek.

Als peuter klom Josje al op de pianokruk om die fascinerende wit-zwarte toetsen te beroeren. De fascinatie is nooit verdwenen en na haar afstuderen als gediplomeerd pianodocente en pianiste, heeft Josje een bloeiende pianoles-praktijk aan de Rossinihof 5 in Alphen aan den Rijn, waar zij met veel plezier mensen van alle leeftijden en in diverse muziekstijlen pianoles geeft. 

Josje is pianiste van o.a. het Tuschinski Trio en zij is in te huren, solo maar ook met sopraan of viool, voor verschillende familiegelegenheden zoals bruiloften of uitvaarten. Josje is een gewaardeerd jurylid bij de jaarlijkse landelijke Epta piano-examens. Onder de internationale pseudoniem Donna Verdell (donnaverdell.com) componeert zij nieuwe muziek in de stijl van Debussy, Satie, Einaudi en Yann Tiersen. Van haar pianoboeken en harpboeken zijn er inmiddels al duizenden verkocht in verschillende landen.

Meer informatie over pianolessen en concertprogramma’s kunt u vinden op Josje’s website josjegoudswaard.nl; nieuwe muziek is te beluisteren en te bestellen op donnaverdell.com

Copyright 2023 © KHABBAZ