Naar overzicht

PHRASE.

PHRASE. brengt hun eigen repertoire naar het podium in een rockmelange die het best te omschrijven is als We-doen-wat-we-willen-Rock.

De leden van PHRASE. zijn vijf verschillende en uitgesproken persoonlijkheden die elk hun eigen ervaringen en muzikale inspiratie meebrengen. Waar de een groot fan is van de Red Hot Chilli Peppers, is de ander meer bekend met de popmuziek van Melanie Martinez. Grunge, Hardrock, Blues, Pop(punk), Funk; een muziekgenre en diens stijlelementen worden gebruikt als middel om een verhaal tot leven te wekken en de juiste sferen te scheppen. Verwacht goede vibes, veel variatie en bak vol energie van deze muzikale samensmelting!

PHRASE. is hard aan het werk aan de eerste EP welke 5 nummers gaat krijgen, elke song uniek maar toch verbonden door een verhaal. Deze concept EP gaat een verhaal vertellen over groeien naar wie je bent; teleurstelling, hoop, euforie en hoe vaak je daarbij op je bek gaat. Tot dat werk af is vullen ze de tijd met shows spelen, met elkaar geinen, af en toe wat studeren maar vooral veel muziek maken!
Voor meer info kijk op de website/social media of bel 0642107287

https://open.spotify.com/artist/39m5nB414qRiPgmtG2IvE6?si=YQxthcfXQIGqbS-6EprCLQ&dl_branch=1
https://www.facebook.com/PHRASE.Band/
https://www.instagram.com/phrase._official/

Copyright 2023 © KHABBAZ