Naar overzicht

Lisette Emmink

Sopraan Lisette Emmink geniet een succesvolle carrière als soliste die in vrijwel alle grote concertzalen en onder vele dirigenten heeft gezongen. Lisette is o.m. actief in een aantal ensembles waarmee een groot muzikaal gebied wordt bestreken.

Met het Tuschinski Trio zingt zij een programma met filmmelodieën. Het romantische programma vol prachtige filmmuziek bleek meteen een hit en wordt uitgevoerd samen met violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard. Behalve romantisch is het ook bijzonder verrassend in de variaties van muziek en componisten afgewisseld met eigen arrangementen.

In het Gioia Ensemble concentreert Lisette Emmink zich op barokmuziek samen met gepassioneerde musici op traverso, barokcello en klavecimbel. Zij bespelen allemaal, naast de moderne instrumenten, ook authentieke instrumenten, wat tot intieme uitvoeringen leidt die mensen direct raakt.

Zangles en coaching
Ik geef zangles op elk niveau, doorgaans vanaf 15 jaar. Lessen zijn individueel en afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de leerling, bv. om meer uit uw stem te halen, oplossen van stemproblemen of toelating tot een muziekstudie.

Ook coach ik optredens en help ik mensen in het zoeken naar nieuwe wegen en kennis om heerlijk vrij te kunnen zingen en performen.

Copyright 2023 © KHABBAZ