Naar overzicht

Concerten in de Oudshoornse Kerk

Een kerk is meer dan een plaats voor religieuze overwegingen.

Al vele jaren organiseert de Stichting Cornelis de Vlaming, genoemd naar de stichter van de kerk, aansprekende klassieke concerten door vaak gerenommeerde musici, die doorgaans ook op de grotere concertpodia gewilde gasten zijn.

Naast het prachtige aanbod van Cornelis de Vlaming organiseren wij als wijkgemeente al een aantal jaren een mooi aantal zondagse concerten, al dan niet met een smakelijke lunch. Met musici die het grotere publiek nog nauwelijks kent, maar die allemaal hun prachtige verhaal in de al even prachtige kerk komen vertellen. Steevast sluiten we de concerten af met een glas en een hapje, waarbij de musici zich onder de gasten mengen en peilen wat de luisteraars vonden van hun optreden.

We willen deze lunchconcerten en andere concerten op de zondagmiddag graag weer gaan houden. Zodra de mogelijkheden er weer zijn, doen we dat dan ook. Volg ons daarom op onze website www.oudshoornsekerk.nl/muziek en kom een keer naar een concert! Binnenkort bieden we ook digitale concerten aan die u tegen een schappelijke vergoeding via uw computer of smartphone in hoge kwaliteit kunt meemaken, eveneens via de website.

Copyright 2023 © KHABBAZ