Naar overzicht

Aubrey Snell

Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg meteen een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit.

Ze volgde masterclasses bij saxofonisten als David Liebman, Steve Mauck, John Sampen, Philippe Geiss, Guy Goethals en Nobuya Sugawa.

Samen met pianiste Lineke Lever vormt ze het Arte Duo. Het Duo volgde diverse masterclasses en speelde op locaties als Het Concertgebouw, Vredenburg, De Oosterpoort en het Muziekgebouw aan ‘t IJ. In maart 2006 debuteerden zij op radio 4 en inmiddels hebben zij al twee cd’s opgenomen.

Aubrey speelt/speelde in verschillende muziekensembles en bij muziektheatervoorstellingen van o.a. het Max Tak Filmorkest en het Ricciotti orkest. Met beide orkesten maakte zij binnen- en buitenlandse tournees naar Wenen, Hongarije, Duitsland, België en Luxemburg.

Haar passie voor acteren leefde Aubrey uit aan de Acteursschool in Amsterdam en de Amsterdamse Theater Academie. Ze is nu dan ook zeer actief als actrice en theatermaakster en heeft verschillende muziektheatervoorstellingen gerealiseerd en een oudejaarsconference.

Ook heeft verschillende voorstellingen als regisseur op haar naam staan zoals ‘Nieuw geluid gelooft in sprookjes’ met de Zandtovenaar, ‘Steengoed’ en een aantal Fast Opera Productions.

Aubrey Snell
Copyright 2023 © KHABBAZ