Naar overzicht

Stichting Boskoop Creatief

Stichting Boskoop Creatief organiseert creatieve en informatieve cursussen op verschillende locaties in het dorp Boskoop.

Daarnaast organiseert Boskoop Creatief exposities en evenementen op het gebied van beeldende en podiumkunst op karakteristieke locaties. Zo is er jaarlijkse de kunstmarkt in de Proeftuin, de kunst- en muziekroute (De Schone van Boskoop) langs ateliers in monumentale panden en in kwekerijloodsen.

Ook organiseert de stichting exposities in MFC de Plataan, in de bibliotheek, in leegstaande etalages en andere beschikbare locaties. De exposities bieden cursisten, schoolkinderen en kunstzinnige bewoners, de mogelijkheid hun kunstwerken en kunstuitingen aan anderen te tonen. Doel van de stichting is het bevorderen van creatieve activiteiten en al hetgeen daarmee verband houdt, in de ruimste zin van het woord. Het streven is dan ook de drempel laag te houden en voor alle activiteiten een zo breed mogelijk publiek te trekken. Stichting Boskoop Creatief heeft de Culturele ANBI-status en volgt de governance code cultuur.

Boskoop Creatief is naast de eigen webstie zichtbaar en actief op facebook en Instagram.

Copyright 2023 © KHABBAZ