Naar overzicht

Balletstudio Mirjam Ouwerkerk

Bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk kun je terecht voor een ruim aanbod aan dansstijlen in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude Rijndijk, voor leerlingen van alle leeftijden: onze jongste leerling is 2 jaar, terwijl onze oudste leerling de 80 gepasseerd is!

Onze lessen kenmerken zich door de positieve en gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht die wordt gegeven aan de leerlingen. Wie bij ons les volgt voelt eigenlijk een beetje als familie aan!

Wij hechten naast sfeer, ook veel waarde aan de kwaliteit van de lessen. Bij ons zijn dan ook alle docenten hbo-opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Zelf volgen zij regelmatig ook professionele dansles om op een hoog niveau les te kunnen blijven geven. We trainen ook het inlevingsvermogen, expressie en zelfvertrouwen van de leerlingen.

Deze vaardigheden komen zowel buiten de lessen als tijdens onze jaarlijkse dansvoorstellingen goed van pas. Hier worden de aangeleerde technieken getoond in door onze docenten gemaakte choreografieën. Gecombineerd met prachtige kostuums, schmink, decor en lichten dansen onze leerlingen zo elk een eigen hoofdrol in een professioneel theater.

We bieden dansles in ballet, streetdance/hiphop, moderne dans, tapdans, kleuterdans en ouder/peuter dans voor alle leeftijden van beginners tot gevorderden.

Copyright 2023 © KHABBAZ