Naar overzicht

Alphense Popschool

In 2015 zijn wij de Alphense Popschool gestart, waarin praktisch en eigentijds muziek leren centraal staat.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier muziek leert maken. We kijken wat de leerling leuk vindt en sluiten daar ons programma op aan. We bieden leerlingen de mogelijkheid om zich te laten zien en horen op een podium. Liever binnenshuis aan de slag? Ook geen probleem!

Momenteel geven we maandelijkse lessen in privésfeer (30 minuten les), waarin we leerlingen – jong en oud, beginner of gevorderd – vanaf de basis de technieken van het instrument bijleren. Het speerpunt is hierbij dat mensen snel iets kunnen spelen, zonder dat ze eerst notenschrift moeten kunnen lezen. Daarnaast juichen we toe om met moderne middelen (computer, internet) dit resultaat te behalen. 

We bieden met de basisbezetting van een moderne band – bas, gitaar, drums, toetsen en zang – als uitgangspunt voor deze instrumenten de lessen aan, maar ook viool, accordeon en ukelele. 

Met een enthousiast team professionele docenten staan wij klaar bij iedereen het beste naar boven te halen!

Naast privélessen geeft de Popschool ook muziekles op scholen door het hele land, zoals Apeldoorn, Leiderdorp, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en natuurlijk Alphen aan den Rijn.

Copyright 2023 © KHABBAZ