Naar overzicht

Rob IJsselstein

Fotografie is voor mij een passie en een uit de hand gelopen hobby. Via cursussen en zelfstudies heb ik mijn technieken en stijlen ontwikkeld.

Het liefst maak ik foto’s van landschappen en stadsgezichten. Zowel dicht bij huis in Alphen, als in het buitenland. Soms ook in mijn eigen fotostudio thuis. Via twee uitgegeven boeken laat ik Alphen zien in allerlei aspecten: Alphen: een plaatje, en eerder Kijk, Alphen. Mijn foto’s hebben in vele exposities gehangen en zijn gepubliceerd in kranten en fototijdschriften.

Ik vind het fijn om mijn kennis en ervaringen met anderen te delen. Ik heb zes jaar cursussen gegeven, en doe nu één-op-één-coaching van andere fotografen. Ik help anderen om foto’s te bewerken. Ik ben vijf jaar voorzitter geweest van fotoclub Alphoto. Regelmatig geef ik presentaties (recentelijk ook via live-streams) en doe ik jureringen van fotowedstrijden.

Op mijn website www.fotosvanrob.nl is veel meer informatie te vinden. Mijn portfolio is daar te bekijken. Foto’s zijn ingelijst en al te bestellen via https://robijsselstein.werkaandemuur.nl/nl. Met enige regelmaat schrijf ik berichten op mijn blog: https://fotosvanrob.blogspot.com/

Copyright 2023 © KHABBAZ