Naar overzicht

Petra van der Made

“Het Artistieke zit hem in wat je bij mensen, op individueel niveau, teweeg kunt brengen”

Petra werkt als autonoom beeldend kunstenaar, studeerde Kunstacademie Haarlem/Leiden en is docent/eigenaar van Petra van der Made-Art-Atelier. Zij geeft als kunstdocent met veel passie en groot succes lessen in Alphen aan den Rijn en Gouda. Naast de kennis en ervaring die ze heeft, werkt ze vanuit een groot artistiek gevoel.

Petra beheerst verschillende materialen, stijlen, zowel op groot formaat als minutieus. Haar favoriete onderwerpen zijn portret en model. Haar eigen werk typeert zich door vormvaste krachtige lijnen.

 Naast het overbrengen van kennis, vindt ze de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de individuele teken- en schildertechnieken belangrijk. Doordat haar lessen op individueel niveau worden gegeven is er alle ruimte voor wat jij persoonlijk wilt maken. Daardoor kan Petra met al haar diversiteit de tijd nemen voor jou als cursist en je persoonlijk ondersteunen en uitleg geven. Deze manier van lesgeven is de kracht van Petra en hiermee onderscheidt ze zich van andere docenten.

Copyright 2023 © KHABBAZ