Naar overzicht

Femke Kock

Ik ben Femke. Je zou me kunnen kennen van de enorme muurschilderingen in Maggie Blue, kleurrijke portretten, scherpzinnige pentekeningen en verschillende schilderworkshops die ik organiseer.

Op dit moment schilder ik voornamelijk portretten; ik heb mij laten inspireren door popart, street-art en graffiti. Deze stijlen heb ik gemixt tot mijn eigen herkenbare signatuur. Mijn schilderijen zijn inmiddels te vinden in vele huizen door heel Nederland. Ook schilder ik realistisch werk, en maak ik scherpzinnige pentekeningen. Schilderen is voor mij vrijheid. Zodra mijn gezin de deur uit is, is het atelier van mij. De muziek gaat aan, de kwasten komen uit de bakken en al snel vult de ruimte zich met de geur van verf en spuitbussen.  


Mijn atelier heb ik bestempeld als fijnste plek van Alphen en omstreken. Je bent er van harte welkom om te snuffelen in de aanwezige collectie en het bespreken van werk in opdracht, maar ook voor het volgen van verschillende workshops. Mijn workshops variëren van “schilderen als Bob Ross” tot “Graffiti” en een heleboel ertussen. Voor volwassenen maar ook voor kinderpartijtjes in verschillende prijsklassen. Koffie en thee staan vast klaar! 

Copyright 2023 © KHABBAZ