Naar overzicht

Atelier Verfstreken

Bij Atelier Verfstreken worden mensen met een beeldend talent en een verstandelijke beperking gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen, met tekenen en schilderen.

Dagelijks werken er 14 kunstenaars op het atelier, ondersteund door professionele begeleiding, enthousiaste vrijwilligers en stagiaires.

Iedere kunstenaar heeft een eigen handschrift. Er wordt getekend en geschilderd met verschillende materialen zoals houtskool, acryl of aquarel en ook wordt er keramiek gemaakt. Tevens kunnen de kunstenaars in de winkel, kunstuitleen of koffie corner assisteren.

Atelier Verfstreken organiseert exposities, kunstprojecten en workshops en verzorgt opdracht voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Samenwerken is een wezenlijk onderdeel van het werk van Atelier Verfstreken. Er wordt gewerkt in samenwerkingsverbanden uit de lokale omgeving, culturele-, zorg-, en onderwijsinstellingen en een groeiend netwerk in de kunstensector.

Het atelier biedt kunstenaars die niet behoren tot de gevestigde orde een podium en de mogelijkheid om mee te doen binnen een inclusieve samenleving.

Bij Atelier Verfstreken vind je kunst en kunstproducten met een uniek verhaal.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag :12.00 – 16.00 uur
Op feestdagen gesloten

Copyright 2023 © KHABBAZ