Naar overzicht

Ann van Wingerden

Als klanken kleuren vormen, Je iemands ziel hoort spreken. Voorbij de pijn, de ogenschijnlijk ongevoeligheden. Dan versta ik jou....

Ann van Wingerden uit Alphen aan den Rijn

Kunstenaar & organisator van projecten, exposities met internationale kunstenaars en cross-over improvisatieweekenden zoals ONLIVE in Alphen aan den Rijn.

Ik creëer kunst in de meest vrije intuïtieve vorm met schilderijen, tekeningen met Oost-Indische inkt, acrylinkt, ecoline, uitwisbare kunst, poëzie, en krijtgedichten op straat. Juist dat wat niet voor handen is, laat mij de uitdaging zien waarmee ik wel kan en mag creëren.  

Kunst waar al mijn niet gesproken woorden tot leven komen. Rauw en ongepolijst, waar geen filters zijn. Alleen de taal van de ziel met alle emoties. 

Het is de muziek die mij in ontroering laat zijn, geeft en ik durf te kijken en doorvoelen zonder schaamte. Verbinden één worden en vertalen hoe muziek en gevoelens elkaar versterken. Ze wijst de vorm en kleur door de wonderschone composities en ik volg haar in vrijheid.  

De kracht zit voor mij in de verbinding.  

Daaruit zijn er online ook hele bijzondere samenwerkingen ontstaan met andere kunstenaars, componisten en pianisten, dichters en poëten, gesproken woord artiesten, een schrijfster van een thriller enz. Live samenwerkingen met muzikanten, huiskamerconcerten en daarbij live creëren.

Copyright 2023 © KHABBAZ