Naar overzicht

Singing Devotion

Singing Devotion is een gemengd koor met bijna 50 leden, dat al meer dan 25 jaar van zich laat horen. Elk jaar geven wij diverse optredens, zoals tijdens de Alphense jaarmarkt, een kerstconcert en met korenfestivals. O.l.v. dirigent Rik Henning en pianist Leendert Verduijn.

Ons repertoire omvat diverse stijlen: pop, musical, gospel, licht klassiek. Alles met veel enthousiasme en gedrevenheid gebracht. Elke donderdag repeteren wij van 20.15 tot 22.15 uur in de Maranathakerk in Alphen aan den Rijn. Naast serieus repeteren, ook tijdens extra oefendagen, is gezelligheid voor ons erg belangrijk. Jaarlijks hebben wij met elkaar dan ook een gezamenlijke activiteit. Kom gerust eens een kijkje te nemen op onze repetitie-avond.

Misschien heb je wel belangstelling voor ons koor, maar niet als zanger(es). Dan is er altijd de mogelijkheid om ons koor te steunen als donateur. Dat kan al vanaf € 20,- per jaar. Wij houden je dan op de hoogte van onze activiteiten en je krijgt een concertkaart voor de helft van de prijs. Interesse? Geef je op bij ons secretariaat.

Copyright 2023 © KHABBAZ