Naar overzicht

Muziekvereniging Crescendo

Muziekvereniging Crescendo Alphen aan den Rijn (meer dan 60 enthousiaste leden van alle leeftijden) heeft verschillende afdelingen: een harmonie, dweilband, drumband, drumfanfare en majorettes.

De vereniging is opgericht in 1923 en bestaat dus bijna 100 jaar. Het streven van de vereniging is op een gezellige wijze op een zo goed mogelijk niveau muziek met elkaar te maken.

Regelmatig laten we door middel van een optreden horen en zien wat de vereniging kan. Zo geeft de harmonie zomerconcerten en kerstconcerten. De drumfanfare en majorettes begeleiden intochten zoals die van verschillende avondvierdaagsen, en de dweilband is te zien en horen bij feesten, sinterklaasintocht en kerst.

Door de verschillende afdelingen biedt de vereniging mogelijkheden voor leden van uiteenlopende leeftijden en interesses. Onervaren en ervaren (“herintreders”) leden zijn van harte welkom. Voor meer informatie over de vereniging, de verschillende afdelingen en repetitietijden: kijk eens op onze website, of stuur een mail.

Copyright 2023 © KHABBAZ