Naar overzicht

Muziekvereniging Concordia Boskoop

Muziekvereniging Concordia Boskoop is opgericht op 10 oktober 1903, dus zijn wij al meer dan een eeuw actief. We zijn daarmee één van de oudste verenigingen binnen de gemeente Boskoop.

Wat voor ons voorop staat, is dat wij in een open en vooral ontspannen sfeer met elkaar muziek (voor u) maken. “Muziek maken doe je met elkaar!”

De slagwerkgroep is de laatste jaren een nieuwe weg ingeslagen met het starten van de sambagroep SAMBARULHO. Hierdoor is het aantal leden aantal flink gegroeid.

De harmonie is omgevormd tot een blaas-/muziekensemble en heeft het repertoire uitgebreid met sambamuziek. Zo kunnen we in de toekomst ook samen met de sambagroep activiteiten ondernemen zoals het geven van concerten, begeleiden van intochten en het muzikaal opluisteren van evenementen.

Met deze veranderingen hopen we nog meer enthousiaste muzikanten te ontmoeten en te verwelkomen bij onze vereniging. Wij zijn op zoek naar enthousiaste blazers van alle leeftijden en niveaus. Extra slagkracht voor de sambagroep is ook van harte welkom.

De harmonie heeft haar repetitie op dinsdagavond en de slagwerkgroep op maandagavond in ons eigen verenigingsgebouw aan de A.P. van Neslaan 4a in Boskoop.

Copyright 2023 © KHABBAZ