Naar overzicht

Musicalkoor Summertime

Summertime is een 'spetterend' musical- en popkoor van 40 enthousiaste leden. Plezier in het zingen staat voorop, maar ook de kwaliteit van de uitvoering is belangrijk. Juist die combinatie bezorgt niet alleen leden, maar juist ook toehoorders regelmatig 'kippenvel'.

De muzikale leiding is in handen van Suzanne de Heij. Suzanne studeerde aan de Frank Sanders Academie voor Musical Theater en heeft meegewerkt aan diverse spraakmakende musicals als Mama Mia, Wicked en recent Anastasia. Naast het dirigeren maakt Suzanne gebruik van coaching- en stagingskwaliteiten wat optredens alleen maar ten goede komt. Bovendien heeft haar enthousiasme een inspirerende werking op de leden.

Summertime treedt regelmatig op, organiseert zelf concerten en werkt mee aan korenfestivals.

Iedere maandagavond repeteren wij om 20:00 uur in de Jozefzaal van het verenigingsgebouw behorend bij de Katholieke kerk aan de Paradijslaan in Alphen aan den Rijn. Wij maken bij optredens gebruik van muziekbanden.

Musicals worden door jong en oud gewaardeerd dus het zou geweldig zijn als we in de komende tijd ook jonge leden mogen begroeten.

 

Copyright 2023 © KHABBAZ