Naar overzicht

Drumfanfare TTH

Wij maken muziek om verhalen te vertellen. Wij zijn dé muziekvereniging van Hazerswoude en omstreken. Wij zijn Drumfanfare TTH.

In ons vijftigjarig bestaan hebben we veel veranderingen doorgemaakt, maar de kern is gebleven: samen muziek maken en laten zien hoe gaaf dat is. Bij Drumfanfare TTH komen jong en oud samen.  Veel leden hebben hun instrument bij ons leren spelen. Dankzij bedreven instructeurs groeien beginnende muzikanten uit tot volwaardig lid van het korps, dat wekelijks repeteert om mooie optredens neer te zetten.

Dat doen we dicht bij huis – bijvoorbeeld op Koningsdag, 5 mei en bij andere feestelijkheden – maar ook verder weg. Zo laat Drumfanfare TTH zich zien op Nationale Veteranendag in Den Haag, bij grote optochten over de grens en tijdens de Sinterklaasintocht van Amsterdam. Ook organiseren we om het jaar ons eigen concert, en in het andere jaar Taptoe Hazerswoude.

Op Taptoe Hazerswoude laten we zien waar Drumfanfare TTH het beste in is: met muziek en choreografie een show geven die altijd nét even anders is, waarmee we het publiek een verhaal vertellen dat telkens weer weet te verrassen.

Copyright 2023 © KHABBAZ