Naar overzicht

Door Samenwerking Sterk

Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk uit Aarlanderveen is een actieve vereniging die bestaat uit een fanfareorkest, een mars- & showband en een opleidingsorkest. Daarnaast verzorgt de vereniging haar eigen muziekopleiding.

Alle onderdelen van de vereniging opereren op hun eigen niveau, maar met dezelfde ambitie.

"Muziek maken met elkaar, uitdagend, breed toegankelijk en sociaal betrokken."

De mars- en showband richt zich op de muzikale activiteiten die in de buitenlucht plaatsvinden. Naast de traditionele optochten zoals op Koningsdag en met Sinterklaas legt men zich toe op hedendaagse taptoeshows en entertainment op straat.

Het fanfareorkest is een volwaardig concertorkest dat ernaar streeft muziek te maken op een hoog niveau. Naast de originele muziek voor deze orkestvorm bestaat het repertoire ook uit klassiek, pop, rock en swing. De concerten van dit orkest kenmerken zich dan ook door hun grote diversiteit.

Het opleidingsorkest biedt leerlingen de kans om op een ongedwongen manier samen muziek te maken. De leeftijd van de muzikanten loopt van zeven tot twintig jaar. Het orkest heeft elk jaar een aantal vaste concerten en doet mee aan festivals. Naast alle muzikale activiteiten van het orkest is er uiteraard ook tijd voor gezelligheid!

Copyright 2023 © KHABBAZ