Terug naar kaart

STA-ART

STA-ART is een kunstenaarscollectief in Alphen aan den Rijn en omstreken. Op zondag 5 september is galerie STA-ART geopend tussen 12:00 en 17:00 en kun je binnenlopen om de nieuwe expositie 'Treffend Textiel' te bewonderen of een van de demonstraties bij te wonen.

Demonstraties Treffend Textiel

De dames van Treffend Textiel geven tussen 12.00 en 17.00 uur diverse demonstraties waarbij zij laten zien hoe je met bepaalde natuurlijke materialen ook kunstzinnig kunt omgaan. Aanmelden voor de demonstraties is niet nodig.

Treffend Textiel

Treffend Textiel exposeert van 6 augustus t/m 8 september in Galerie Alphen Art in de Aarhof met gevarieerde textielkunst. Topstuk van de expositie is De Vogel, die te midden staat van schilderijen, beelden, installaties en accessoires van textiel. Vogel is een groepswerk gecoördineerd door Fanda Surink. Het idee is ingegeven door de komst van Het Nest in de bibliotheek. Dit kunstwerk, ontworpen en vervaardigd door Femke van Gemert, gemaakt van hergebruikte kleding staat symbool voor Onderlinge Verbondenheid. De Vogel symboliseert de kracht en verbondenheid van Treffend Textiel waarin de vrouwen met elkaar zo bijzonder zijn.

Laden...
Copyright 2023 © KHABBAZ