Terug naar kaart

Jeugdtheaterhuis

Bij Jeugdtheaterhuis Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een breed palet aan lessen op gebied van theater en musical. Jeugdtheaterhuis presenteert op 5 september een prachtige bewerking van de klassieker Midzomernachtsdroom! Kom langs om 12u of 14.15u in Parkvilla!

Kom genieten van de midzomernachtsdroom in het theater van Parkvilla!

In de zomervakantie maakt Theo Ham, directeur van het Jeugdtheaterhuis en regisseur, met docenten en (oud) leerlingen van het Jeugdtheaterhuis een bewerking van Shakespeare’s Midzomernachtsdroom. Een spannend sprookje dat je meevoert in een wereld van machtige koningen, eigenzinnige koninginnen, puberale jongens, stoere meiden, ondeugende elfen, gevaarlijke geesten…en van de liefde. En het verwarrende alles wat daar bij komt kijken!

Samen met muzikant Kees Dullaart en theatervormgever Sergio Cruz maken zij in drie weken een mini versie van het origineel, dat in de vorm van een vertelvoorstelling uitgevoerd zal worden. In de vierde week, de laatste week van de zomervakantie, zullen zij de cast aanvullen met kinderen en jongeren uit Alphen aan den Rijn. Zij zullen samen met choreograaf Simone Roza alle figuren uit het sprookjesbos gestalte geven.

De voorstelling, met veel muziek en dans, zal twee keer uitgevoerd worden in het theater van Parkvilla.

Schuif aan rond het podium en geniet!

Voor wie? Iedereen vanaf 8 jaar!
Waar? Theater van Parkvilla
Wanneer? Zondag 5 september 2021 om 12.00 uur en 14.15 uur 
Toegang? Gratis
Duur? 60 minuten

Regie: Theo Ham – Muziek: Kees Dullaart – Vormgeving : Sergio Cruz – Choregrafie: Simone Roza.

Spel: Itske Struiksma, Jan Turkenburg, Lianne Loos, Pim van den Dool, Roel Pronk en Suzanne Vissers.

 

Laden...
Copyright 2023 © KHABBAZ