Terug naar kaart

Jazzband Lamoer

Deze jazzband bestaat uit vrienden die al meer dan 20 jaar samenspelen, en dat hoor je. Lamoer speelt toegankelijke gezellige streetjazz, met een vleugje New Orleans, Latin en oude jazzsongs.

Aanvangstijden: 12:30 / 13:30 / 15:00 uur.

Lamoer is een jazzbandje uit het Groene Hart. Dat de bandleden al ruim 20 jaar vrienden zijn is te horen in hun muziek. Ze voelen elkaar aan en improviseren graag. De muziek die Lamoer brengt is gezellig, toegankelijk en zorgt voor een vrolijke sfeer.
Ze zoeken graag de interactie met het publiek. Veel herkenbare muziek met ouwe meezingers, soms swingend, soms funky of latin en soms lijkt het of je als toehoorder door de straten van New Orleans loopt.
Met een bezetting van Contrebasse - Arjan Vergunst, Saxo / Clarinette – Peter Matze, Batterie / Percussion - Xander van Marion en Guitare  – Andreas Vergunst, klinkt de muziek open, fris en heerlijk gevarieerd.

Publiek wordt welkom geheten door enkele enthousiaste ondernemers van de Werf: Brouwhuis aan de Werf staat klaar met koffie en een speciaal biertje, daarnaast hebben Kast & Zo, Vintalage, Atelier Herma Kampschuur en Dickens Style de deuren open.

  
Laden...
Copyright 2023 © KHABBAZ